Meer doen met de computer

Digitaalhuis

Handig maar ook lastig

Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. De Bibliotheek helpt je verder. Met cursussen, workshops en spreekuren over computers en internet.

Deelname is gratis. Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Cursus Klik & Tik

In de cursus Klik & Tik leer je werken met computers en internet. De cursus is voor iedereen die nog geen ervaring heeft met computers.

Meer informatie en startdatums

Cursus DigiD

In de cursus Digisterker leer je omgaan met de websites van de overheid. De cursus is voor iedereen die al een beetje ervaring heeft met internet. 

Meer informatie en startdatums

Digivitaler

Er komen steeds meer digitale mogelijkheden om je zorg te regelen. We geven, i.s.m. de huisarts, regelmatig een cursus om digivitaler te blijven.

Informeer hier naar de cursusdata

Digitaal Café

Heb je vragen over internet, apps, tablet of smartphone? Of wil je weten hoe je e-books op jouw e-reader zet? Tijdens het Digitale café kan je met al deze vragen terecht.

Bekijk hier data en locaties

Seniorweb

De bibliotheek biedt leuke en nuttige cursussen voor senioren in samenwerking met Seniorweb.Deze cursussen kun je thuis volgen. Bekijk via onderstaande knop het aanbod. 

Cursussen van Seniorweb

Vragen?

Heb je andere vragen over digitale zaken? We zullen proberen je zo goed mogelijk te helpen.  Neem hiervoor contact op met onze specialist in Digitaal Burgerschap Wendy Haeck.

Stuur een mail naar Wendy Haeck


  • Hulp nodig?