Word donateur

De Bibliotheek Krimpenerwaard streeft ernaar om laagdrempelig en toegankelijk te zijn voor iedereen. "Iedereen is welkom", lid of geen lid, is een belangrijk motto voor ons.

Voor kinderen

Lid zijn van de Bibliotheek is voorkinderen tot 18 jaar gratis. Kinderen zijn een belangrijke doelgroep van de Bibliotheek Krimpenerwaard en daarom is er veel aandacht voor leesbevordering en mediawijsheid en werken we intensief samen met scholen en andere instellingen.

Voor digi(taal)

De Bibliotheek besteedt veel aandacht aan het digitaal vaardiger maken van mensen door bijvoorbeeld computercursussen en digitale cafés te organiseren. Ook is er het Taalhuis Krimpenerwaard, waar minder-geletterden terecht kunnen voor taalles of een Taalmaatje.

Voor ontmoeten

De Bibliotheek Krimpenerwaard is een laagdrempelige, vrijblijvende en toegankelijke plek voor iedereen. Ook organiseert de Bibliotheek digitale cafés, brei- en haakcafés, leesgroepen, inloopspreekuren over allerlei onderwerpen, exposities van lokale (amateur)kunstenaars, lezingen en cursussen.

Steun ons!

Als donateur laat je zien dat je het belang van een bibliotheekvoorziening in jouw gemeente onderschrijft, zonder zelf lid te hoeven zijn. Je kunt donateur worden voor € 10, € 25 of € 50 per jaar of een eenmalige donatie doen. Je kunt hieronder meteen via iDeal je donatie regelen of aan de balie van de dichtsbijzijnde bibliotheekvestiging. 

Word donateur!

Vind je het ook belangrijk dat iedereen gebruik kan blijven maken van de bibliotheek?

Schrijf je dan nu in als donateur!

De Bibliotheek Krimpenerwaard heeft ANBI-status. Ons RSIN is 817149211.