Meet en Match

Op vrijdag 21 juni kun je tussen 16:00 tot 17:30 uur binnenlopen tijdens de Meet & Match in de bibliotheek in Bergambacht aan Pleinstraat 4.

Je kunt kennismaken met de veelzijdige wereld die de Bibliotheek is en ontdekken of een (betaalde of vrijwillige) functie bij ons voor jou interessant is.

Krijg een algemene indruk van de Bibliotheek middels allerlei beeldmateriaal of ga in gesprek met één van onze medewerkers over de inhoud van verschillendefuncties in onze organisatie en stel al je vragen!

Uiteraard hebben we voor een hapje en drankje gezorgd.

 

Educatie

Taalhuis

Digitaal burgerschap

Wie is de Bibliotheek Krimpenerwaard?

In een snel veranderende wereld vinden inwoners bij onze Bibliotheek een inspirerende ontmoetingsplek voor lezen, leren en beleven. We hebben vier bibliotheken en drie servicepunten in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast worden er de komende tijd nog twee vestigingen gerealiseerd.

We zijn er trots op dat we de persoonlijke ontwikkeling van de inwoners ondersteunen en stimuleren door in te zetten op lezen, leren en digitaal meedoen.

Iedereen is welkom in de bibliotheek en voor iedereen hebben we aanbod.

In onze vestigingen kunnen mensen uiteraard boeken lenen. Maar we zijn ook een verblijfplaats en ontmoetingsplek. Bovendien kun je in de bibliotheek terecht met al je vragen over de (digitale) overheid.

Daarnaast wordt er een veelheid aan cursussen gegeven op het gebied van taal, digitale vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Ons Taalhuis helpt mensen die moeite hebben met lezen en schrijven door hen te ondersteunen met speciaal ontwikkelde programma's en lesmateriaal.

Het Educatieteam rolt op steeds meer scholen en kinderopvanglocaties de projecten de Bibliotheek op school en Boekstart in de kinderopvang uit. Hiermee brengen we leesplezier bijzoveel mogelijk kinderen, teneinde bij te dragen aan een geletterde samenleving.

Meet & Match

We zijn voor diverse functies, op verschillende plekken in de organisatie, op zoek naar nieuwe collega’s. Dus loop binnen, maak kennis en wie weet zijn wij een match!